США і Японія домовились посилити тиск на Пхеньян

США і Японія домовились посилити тиск на Пхеньян

Укрінформ
Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе та президент США Дональд Трамп погодилися працювати разом з метою посилення тиску на Північну Корею.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на заступника генерального секретаря уряду Японії Ясутосі Нісімуру, передає Reuters

"Абе та Трамп провели телефонну розмову після того, як правляча коаліція японського прем'єра завоювала велику перемогу на виборах у неділю", - йдеться у повідомленні.

За словами заступника генерального секретаря уряду Японії, лідери планують провести спільну гру в гольф 5 листопада, коли Трамп здійснить свій візит до Японії.

Читайте також: На виборах в Японії перемагає правляча коаліція

У свою чергу прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе наголосив у понеділок, що він "ретельно" обговорюватиме питання Північної Кореї з президентом США Дональдом Трампом, коли американський лідер прибуде до країни

Абе також укотре підтвердить прагнення двох країн працювати разом у питанні Пхеньяну.

Як відомо, президент США Дональд Трамп планує 3-14 листопада відвідати п'ять країн Азії і Тихоокеанського регіону - Японію, Республіку Корею, Китай, В'єтнам і Філіппіни, а також американський острівний штат Гаваї.

Напередодні Трамп заявив, що влада Сполучених Штатів готова до будь-якого сценарію розвитку ситуації навколо ядерної програми Північної Кореї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-