Біля місця вбивства журналістки з Мальти була підозріла автівка – ЗМІ

Біля місця вбивства журналістки з Мальти була підозріла автівка – ЗМІ

Укрінформ
Неподалік від місця вбивства мальтійської журналістки Дафни Каруани Галіції було помічено підозрілий автомобіль.

Про це повідомляє Times of Malta з посиланням на джерела, залучені до розслідування.

Як зазначається, цю автівку припаркували у місці, з якого було добре видно шлях, яким прямувала Каруана Галіція. Слідство підозрює, що автомобільний транспорт використав потенційний убивця, який дистанційно підірвав вибуховий пристрій, прикріплений до машини жінки.

Місце, де було виявлено автомобіль, оточила поліція. Його оглянула команда криміналістів та вилучила цигарки й інші докази, які передали на аналіз ДНК.

За словами джерел, вони майже впевнені в тому, що бомба спрацювала за допомогою мобільного телефону, тому вони сподіваються отримати остаточне уявлення про місцезнаходження вбивці під час вбивства.

Читайте також: Вбивство журналістки на Мальті розслідують разом із ФБР і Скотланд-Ярдом

Раніше повідомлялося, що для вбивства Каруани Галіції було використано потужну пластичну вибухівку Семтекс.

16 жовтня на Мальті підірвали автомобіль журналістки Дафни Каруани Галіції, автора розслідувань корупції в рамках Panama Papers. В результаті вибуху журналістка загинула. Засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж пообіцяв винагороду в 20 тисяч євро за інформацію, яка допоможе знайти убивць журналістки.

Агенти ФБР приземлилися на острові минулої ночі, приєднавшись до команди нідерландських криміналістів та слідчих з лондонського Скотланд-Ярду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-