Розстріл у Мериленді: нападник скоїв у іншому штаті ще одне вбивство

Розстріл у Мериленді: нападник скоїв у іншому штаті ще одне вбивство

Укрінформ
Менше доби знадобилась поліції штату Мериленд для того, щоб знайти й затримати 37-річного чорношкірого чоловіка, який напередодні розстріляв у містечку Харфорд, п'ятьох людей, вбивши трьох і поранивши двох мирних мешканців.

Однак злочинець встиг поцілити ще одну жертву в іншому штаті, повідомило в четвер інформагентство Associated Press.

"37-річний Раді Прінц, житель містечка Елктон, штат Меріленд, розстріляв п'ятьох колег по роботі в середу, після чого відправився до Вілмінгтона (штат Делавер) та застрелив у голову свого знайомого на стоянці з продажу вживаних авто", - йдеться в повідомленні із посиланням на поліцію штатів Мериленд і Делавер.

Злочинця знайшли в місті Уілмінгтон (штат Делавер). За словами начальника місцевої поліції Роберта Трейсі, правоохоронці заарештовували Прінца після того, як помітили його в районі Глазго. 

"Він залишив свій позашляховик поблизу школи й громадяни оповістили місцеву владу. Офіцери виявили його неподалік, він спробував втекти, пробігши 75 футів (близько 20-ти метрів), викинувши пістолет, перш ніж його заарештували", - розповів начальник поліції.

Читайте також: У США сталася стрілянина: троє загиблих, двоє поранених

За його словами, під час захоплення ніхто не постраждав.

Тим часом повідомляється, що двоє поранених під час стрілянини Прінца зараз перебувають у критичному стані в лікарні при Університеті штату Мериленд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-