Генеральний директор Samsung оголосив про відставку

Генеральний директор Samsung оголосив про відставку

Укрінформ
Високопоставлений менеджер Квон О Хьюн заявив, що в умовах "безприкладної кризи" настав час дати новий старт компанії, яку повинне очолити нове керівництво.

Про це повідомляє в п'ятницю, 13 жовтня, Deutsche Welle, посилаючись на агентство AFP.

"Генеральний директор південнокорейської компанії Samsung Квон О Хьюн оголосив про свою відставку. Високопоставлений менеджер пояснив своє рішення тим, що в умовах "безприкладної кризи" настав час дати новий старт компанії, яку повинне очолити нове керівництво", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Samsung випустить гнучкий смартфон

Південнокорейський технологічний гігант вже тривалий час зазнає серйозних проблем. У серпні 2017 року 49-річний віце-президент Samsung Electronics і спадкоємець імперії Samsung Лі Чже Йон був визнаний сеульським судом у корупції та зловживанні довірою і засуджений до п'яти років позбавлення волі.

Роком раніше концерн виявився втягнутий у технологічний скандал, пов'язаний з його новим флагманським смартфоном Samsung Galaxy Note 7. Продажі пристрою розпочалися у серпні 2016 року. Проте вже 2 вересня концерн був вимушений відкликати 2,5 млн проданих смартфонів через численні повідомлення про їхній перегрів та займання. У жовтні було вирішено повністю припинити виробництво цієї моделі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-