Австралія вимагатиме від іноземних студентів кращої англійської

Австралія вимагатиме від іноземних студентів кращої англійської

Укрінформ
Із 2018 року іноземні студенти, які мають намір навчатися в Австралії, складатимуть іспит з англійської мови за новою схемою. 

Про це повідомляє news.com.

"Це важливо як для іноземних, так і для вітчизняних студентів, оскільки вони в кінцевому підсумку навчаються разом у наших університетах", - заявив міністр освіти Австралії Саймон Бірмінгем.

Відповідно до нової системи, іноземні студенти повинні будуть мати не нижчі від рівня третього курсу знання мови за результатами закінчення Інтенсивних курсів англійської для іноземців (English Language Intensive Courses for Overseas Students - ELICOS), які прагнуть потрапити в австралійські ВНЗ.

На даний момент студенти можуть вступити у вищий навчальний заклад після закінчення ELICOS без будь-яких іспитів.

За словами міністра, уряду Австралії точно не відомо, скільки із 150 000 студентів ELICOS минулого року показали погані результати.

"Але ми знаємо безліч анекдотичних випадків, про те, що студенти не можуть повною мірою брати участь у роботі груп, або виконати завдання, які вони отримують", - сказав міністр.

Читайте також: Австралія вимагатиме від імігрантів "університетської англійської"

Нові стандарти будуть впроваджені у 2018 році. В рамках їх впровадження очікується посилити контроль за відвідуваністю та інтенсифікувати особисте спілкування викладачів та студентів.

Саймон Бірмінгем зазначає, що зміни зміцнять репутацію Австралії як високоякісного постачальника міжнародних освітніх послуг, надання яких приносить до бюджету 28 мільярдів доларів на рік.

Чіткіші, більш жорсткі стандарти також полегшать завдання регулятора вищої освіти TEQSA, щодо очищення освітнього ринку Австралії від недоброякісних постачальників послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-