МОУ:

МОУ: "кастинг" на контракт не проходить кожен шостий - через психологічний стан

Укрінформ
Кожен 6-й претендент на контрактну службу не приймається до лав Збройних сил України.

Про це повідомив у вівторок на брифінгу начальник головного управління морально-психологічного забезпечення ЗС України генерал-майор Олег Грунтковський.

«Кожен 6-й кандидат на службу за контрактом не приймається через те, що це пов'язано, в першу чергу, із його психологічним станом, із його фізичним станом та деякими моральними аспектами», - сказав Грунтковський. 

У цьому контексті генерал-майор зауважив, що до лав Збройних силах приймаються найкращі. Збройні сили приділяють велику увагу психологічно-моральному стану військовослужбовців.

За його словами, за підсумками показників системи моніторингу, аналізу та оцінки результатів, у тому числі цільового опитування особового складу, який виконує завдання в районах проведення АТО, рівень морально-психологічного стану військовослужбовців зазначається «як задовільний».

Моральний стан особового складу та готовність українських військових виконувати поставлені завдання, в тому числі в районі проведення АТО, перебувають на високому рівні й навіть зросли у порівнянні з минулим роком, зокрема, у порівнянні з 2016 роком вдалось досягнути покращення морально-психологічного стану та стану військової дисципліни, перш за все у військових частинах, які виконують завдання в районах проведення АТО.

Читайте також: Полторак хоче для армії нову техніку - і не тільки українську

«Нині понад 75% військовослужбовців оцінюють себе як повністю готові до виконання завдань, 81% вказують на беззаперечну довіру до безпосередніх командирів та начальників», - зауважив Грунтковський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-