Трамп зустрівся з новим послом США в Росії до його від'їзду в Москву

Трамп зустрівся з новим послом США в Росії до його від'їзду в Москву

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп виділив час для особистої зустрічі з призначеним послом США в Росії Джоном Хантсманом, який "працюватиме над покращенням відносин між офіційними Вашингтоном і Москвою".

Про це йдеться в офіційній заяві, поширеній у п'ятницю Білими домом, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент Дональд Трамп зустрівся з послом США в Росії Джоном Хантсманом -молодшим та його дружиною Мері Кей Хантсман, щоб побажати їм успіху, коли вони відправляться в Москву, де представлятимуть Сполучені Штати та працюватимуть над покращення наших відносин з Росією", - зазначається в документі.

Читайте також: В Росію прибув новий посол США, який вважає політику Москви одним з головних викликів

Як повідомляв Укрінформ, Джон Хантсман-молодший замінить на посаді посла США в Російській Федерації Джона Теффта, який у вересні завершив свій термін повноважень. На підтримку кандидатури Хантсмана одностайно висловився Комітет з питань зовнішніх відносин американського сенату, після чого він був затверджений на загальному голосуванні.

Під час слухань Хантсман, зокрема, заявив, що в разі призначення робитиме все можливе, щоб знайти політичні рішення для врегулювання конфлікту в Сирії і кризи в Україні "з глибокою повагою до суверенітету країни і відновлення її територіальної цілісності".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-