Відносини Тіллерсона і Трампа досягли

Відносини Тіллерсона і Трампа досягли "нового дна" - CNN

Укрінформ
Дедалі більше джерел в адміністрації США підтверджують інформацію, що державний секретар США Рекс Тіллерсон був на межі відставки після суперечок з президентом Дональдом Трампом попри те, що в Білому домі і Держдепі намагалися спростувати це напередодні.

Про це повідомляє в п'ятницю центральний американський телеканал CNN.

"Більше десятка джерел в адміністрації та дипломатичних колах описали відносини між Тіллерсоном і Трампом як такі, що досягли нового мінімуму", - зазначається в повідомленні.

Кардинально відмінні характерами, Тіллерсон і Трамп роздратували один одного сперечаннями, підкреслюється в публікації.

За інформацією телеканалу, Тіллерсон у розмові з друзями зазначив, що планує залишитися на своєму посту щонайменше рік – впродовж такого собі психологічного терміну, який дозволив би, на його думку, піти з посади з гідністю. Однак роздратування від спілкування з главою Білого дому, а також розчарування в політиці, обраній офіційним Вашингтоном, змусили його сумніватися.

Читайте також: Тіллерсон спростував чутки про свою відставку

Публікація на CNN з'явилася після того, як телеканал NBC News повідомив про суперечки між Тіллерсоном і Трампом, а також його безпосередніми радниками в Білому домі. При цьому стверджувалося, що глава Держдепу був уже готовий оголосити про свою відставку, однак його відмовив віце-президент США Майк Пенс.

Пізніше і сам Тіллерсон, і Трамп виступили із спростуванням цієї інформації, назвавши це фейковими новинами. Трамп навіть заявив, що NBC має принести свої вибачення за те, що дав таку інформацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-