ФБР допитає подругу стрільця з Лас-Вегаса

ФБР допитає подругу стрільця з Лас-Вегаса

Укрінформ
Подруга стрільця з Лас-Вегаса повернулася з Філіппін у США, де її зустріли агенти Федерального бюро розслідувань, щоб розпитати про зловмисника і мотиви його злочину.

Про це повідомляє AFP.

"Подруга стрільця Лас-Вегаса Стівена Паддока повернулася до Сполучених Штатів у вівторок ввечері, де її зустріли агенти ФБР, які хотіли почути все, що вона могла знати про нього (стрільця - ред.) мотиви злочину", - йдеться у повідомленні.

62-річна Мерілу Данлі, яка була на Філіппінах під час стрілянини у Лас-Вегасі, не знаходиться під вартою, вона лише є "людиною, що представляє інтерес" для слідства.

Як зазначає видання, влада розслідує повідомлення про те, що коли Данлі перебувала на Філіппінах, Паддок переказав їй 100 тисяч доларів.

Як повідомлялося, в ніч на понеділок 2 вересня 64-річний Стівен Паддок відкрив вогонь по 22-тисячному натовпу шанувальників музики у Лас-Вегасі. За останніми даними, він позбавив життя 59 осіб і поранив 527 осіб. Його мотиви поки що не відомі.

Читайте також: Майже всі жертви стрілянини в Лас-Вегасі ідентифіковані

ФБР, яка проводить розслідування інциденту, заявила про відсутність зв'язків Паддока з будь-якими міжнародними терористичними організаціями, незважаючи на те, що ІДІЛ взяла відповідальність за атаку на себе.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-