Британія пропонує допомогу в розслідуванні стрілянини у Вегасі

Британія пропонує допомогу в розслідуванні стрілянини у Вегасі

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей запропонувала президенту США Дональду Трампу під час телефонної розмови допомогу в розслідуванні стрілянини, що сталася в ніч на понеділок у Лас-Вегасі.

Розмова відбулася в понеділок, повідомило інформагентство Reuters.

 "Це була стрілянина без розбору, яку вчинила одна людина – абсолютно безглузда та боягузлива атака – від якої багато людей загинули та отримали поранення", - наводить агентство слова Мей в одному з останніх телеінтерв'ю.

Прем'єр-міністр додала, що "запропонувала Сполученим Штатам будь-яку можливу допомогу, щоб підтримати проведення ними розслідування".

Водночас, інші міжнародні лідери висловилися на підтримку американського народу в момент трагедії. Зокрема, прем'єр-міністр Ізраїля Беньямін Нетаньягу висловив співчуття американцям та наголосив, що ізраїльський народ "стоїть плече до плеча" зі Сполученими Штатами.

Заяви на підтримку висловили зі свого боку лідери Мексики, Австралії, інших країн, а також Папа Римський Франциск та генеральний секретар ООН.

Читайте також: Українців серед загиблих в Вегасі немає

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок стрілянини по натовпу на концерті в Лас-Вегасі, яку відкрив 64-річний американець, загинуло щонайменше 58 людей, поранення отримали 515 осіб. Нападник був згодом знайдений мертвим. Відповідальність за напад взяло на себе терористичне угруповання ІДІЛ. Водночас, ФБР відкидає будь-який зв'язок нападника з міжнародними терористичними організаціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-