Трамп назвав масовий розстріл у Лас-Вегасі

Трамп назвав масовий розстріл у Лас-Вегасі "абсолютним злом"

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп виступив у понеділок зі зверненням до американців з приводу масової стрілянини в Лас-Вегасі, назвавши напад "актом абсолютного зла".

Відеозвернення транслювалося в прямому ефірі з Білого дому, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Це був акт абсолютного зла", - заявив американський президент під час прямого включення.

Він висловив співчуття близьким і рідним загиблих, а також пораненим внаслідок атаки, що сталася в ніч на понеділок. Трамп також розпорядився приспустити прапори на урядових будівлях на знак трауру за жертвами нападу. 

Президент заявив, що має намір відвідати Лас-Вегас у середу, щоб зустрітися з представниками правоохоронних органів та підрозділів, які першими відреагували на інцидент, а також рідними жертв.

Водночас, у Білому домі з цього приводу зазначили, що президент був поінформований про інцидент відразу, як сталася стрілянина. Як підкреслили в адміністрації президента, місцевим органам влади та правоохоронним службам запропонована вся необхідна підтримка для розслідування інциденту й забезпечення порядку. 

Читайте також: ІДІЛ взяла на себе відповідальність за стрілянину в Лас-Вегасі - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у американському місті Лас-Вегас в ніч на понеділок чоловік відкрив вогонь по 22-тисячному натовпу глядачів на концерті Route 91 Harves. Нападником виявився 64-річний білошкірий американець зі штату Невада, який потім був знайдений мертвим. Він вів вогонь з вікна готелю, розташованого поруч. Правоохоронні органи ведуть розслідування інциденту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-