Втручання Росії у вибори США: у ході розслідування Twitter заблокував 201 акаунт

Втручання Росії у вибори США: у ході розслідування Twitter заблокував 201 акаунт

Укрінформ
Компанія Twitter заблокувала 201 обліковий запис у зв'язку з розслідуванням справи про втручання Росії у президентські вибори США 2016 року.

Про це йдеться в повідомленні в блозі компанії Twitter.

"Із близько 450 облікових записів, якими Facebook нещодавно поділився у межах своєї перевірки, ми дійшли висновку, що 22 з них пов'язані з акаунтами у Twitter. Всі ці ідентифіковані облікові записи ми негайно заблокували за порушення наших правил, в основному за порушення заборони на спам. Крім того, разом з цими записами ми виявили ще 179 пов'язаних або сполучених акаунтів, і вжили заходи щодо тих, хто порушив наші правила", - йдеться в повідомленні компанії.

Читайте також: Трамп звинуватив Facebook і ЗМІ у змові проти нього

У компанії додали, що ані оригінальні облікові записи, що належать Facebook, ані додаткові облікові записи, які були ідентифіковані, не були зареєстровані як рекламодавці в Twitter.

"Ми продовжуємо розслідування цього питання й надалі вживатимемо заходи у відношенні тих, хто порушує наші умови обслуговування", - йдеться в заяві.

У Twitter відзначили, що компанія веде діалог з комітетами з розвідки обох палат конгресу США, які розслідують втручання Росії у вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-