Politico опублікував рейтинг найпопулярніших радників Трампа

Politico опублікував рейтинг найпопулярніших радників Трампа

Укрінформ
Найпопулярнішим у США політиком команди президента Дональда Трампа є міністр оборони США Джеймс Меттіс.

Про це свідчать результати соцопитування, ініційованого виданням Politico та компанією Morning Consulting, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Міністр оборони Джеймс Меттіс очолив список найпопулярніших радників Трампа з позитивним рейтингом 40%", - йдеться у матеріалах дослідження

При цьому зазначається, що глава Пентагону має 20% позитивного балансу підтримки, тобто з його діяльністю на посаді не погоджуються лише 20% опитаних.

Варто зауважити, що Меттіс є одним із найбільших прихильників підтримки України, в тому числі летальною зброєю, у близькому оточенні президента Трампа. Показовим є той факт, що глава Пентагону відвідав Київ у День Незалежності України та був присутній на святковому параді на Хрещатику.

Читайте також: США почали будувати прототип стіни на кордоні з Мексикою

Другим за популярністю політиком у США став голова адміністрації Білого дому Джон Келлі з підтримкою 39% та 17% позитивного балансу, який також висловлювався за озброєння України.

Третім визнаний колишній кандидату у президенти, а нині міністр житлового будівництва та міського розвитку Бен Карсон. Його позитивний рейтинг фактично вищий, ніж у Меттіса – 42%, однак проти нього висловились 33% респондентів.

Держсекретар США Рекс Тіллерсон опинився на п'ятій сходинці з підтримкою 35%, а 28% опитаних не згодні з його діяльністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-