Теракт у метро Лондона: поліція затримала сьомого підозрюваного

Теракт у метро Лондона: поліція затримала сьомого підозрюваного

Укрінформ
Поліція Британії заарештувала сьомого підозрюваного в рамках розслідування теракту на станції лондонського метро "Парсонс-грін", в результаті чого постраждало близько 30 осіб.

Про це повідомляє ВВС.

"20-річний чоловік був заарештований у Кардіффі о 6 ранку відповідно до статті 41 Закону про боротьбу з тероризмом, зараз його тримають у поліцейському відділенні південного Лондона", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося про арешт 17-річного хлопця, якого підозрюють відповідно до тієї ж 41 статті Закону про боротьбу з тероризмом. До цього поліція заарештувала трьох підозрюваних у причетності до теракту в метро. Першу особу затримали в районі порту міста Дувр. Другий підозрюваний був заарештований в Лондоні. Третього - 25-річного чоловіка - затримали у Ньюпорті, Південний Уельс.

Читайте також: У Лондоні розпилили на людей отруйну речовину, є постраждалі

Зазначається, що жоден із шести осіб, які були заарештовані у зв'язку з нападом, не були публічно упізнані. Всі вони перебувають під вартою в поліцейському відділку в Південному Лондоні.

15 вересня на станції "Парсонс Грін" лондонського метро прогримів вибух. Відповідальність за теракт узяла на себе терористична організація "Ісламська держава".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-