Московський суд залишив у колонії активіста “антикорупційного” мітингу

Московський суд залишив у колонії активіста “антикорупційного” мітингу

Укрінформ
Московський міський суд залишив у силі обвинувальний вирок Станіславу Зимовцю, засудженому у справі про антикорупційні виступи 26 березня.

Про це повідомляє Медіазона з посиланням на Міжнародну правозахисну групу «Агора».

«Московський міський суд залишив у силі вирок Станіславу Зимовцю, засудженому на два з половиною роки колонії загального режиму у справі «26 березня», - повідомили правозахисники.

Учасник мітингу проти корупції 26 березня в Москві 20 липня був визнаний винним в застосуванні насильства до поліцейського і засуджений до двох з половиною років колонії загального режиму. За версією слідства, Зимовець влучив цеглиною в спину співробітника ОМОНу. Сам активіст визнав, що він кинув цеглину, однак, за його словами, він не цілився в людину.

Читайте також: На акції у Москві затримали 50 осіб. Удальцов з Лимоновим - у відділку

Станіслав Зимовець став третім засудженим у «справі 26 березня». Правозахисний центр «Меморіал» визнав його політичним в'язнем.

26 березня в Росії пройшли акції проти корупції, приводом для яких став фільм-розслідування Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального про незадекларовану нерухомість прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-