У Польщі заарештували трьох українців за переправляння нелегалів із Бангладеш

У Польщі заарештували трьох українців за переправляння нелегалів із Бангладеш

Укрінформ
Польські прикордонники затримали трьох громадян України, які перевозили у двох автомобілях вісьмох нелегалів із Бангладеш.

Про це повідомляє Бещадський відділ Прикордонної служби Польщі.

“Іноземців затримано поблизу населеного пункту Гузелі (Ліський повіт), коли вони трьома автомобілями намагалися проїхати далі углиб Польщі. Громадяни Бангладеш - це чоловіки віком від 18 до 45 років. Організатори - громадяни України віком від 37 до 41 року, двоє з яких, крім українського громадянства, мають ще угорське”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Польщі готують нові проекти скандальних законів про судочинство

Нелегалів перевозили двома автомобілями, по четверо у кожному. Бангладешців сховали у багажних відділеннях. Третій автомобіль їхав попереду і мав попередити про появу патрулів Прикордонної служби.

Зазначається, що громадяни Бангладеш не мали при собі жодних документів і не говорили англійською мовою. Було встановлено, що вони намагалися проникнути через Польщу до Західної Європи і за це заплатили від 6 тис. до 13 тис. євро.

Читайте також: У Польщі відкрили ще одне консульство України

Районний суд у населеному пункті Лісько Підкарпатського воєводства Польщі арештував громадян України на три місяці за звинуваченням в організації нелегального перетинання кордону. Громадян Бангладеш рішенням суду в Перемишлі поміщено до спеціального центру для біженців, де вони очікуватимуть на подальші рішення у своїй справі. Бещадський відділ Прикордонної служби РП ініціював справу щодо їх повернення на батьківщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-