Трамп продовжив режим надзвичайної ситуації у США, пов'язаної з терактами 9/11

Трамп продовжив режим надзвичайної ситуації у США, пов'язаної з терактами 9/11

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп ще на рік продовжив режим надзвичайної ситуації національного рівня в країні, що був введений після терактів 2001 року та щорічно продовжувався главою держави.

Текст офіційного документа опублікований на сайті Білого дому, передає Укрінформ.

"Загроза тероризму, яка призвела до оголошення надзвичайної ситуації на національному рівні 14 вересня 2001 року, триває", - підкреслив американський лідер.

Читайте також: Трамп обіцяє переслідувати терористів скрізь

Він наголосив, що всі структури, які були залучені до реагування на надзвичайну ситуацію, "продовжують мати вирішальне значення для здатності Збройних Сил США виконувати важливі завдання в Сполучених Штатах та в усьому світі в подоланні триваючої загрози тероризму".

Враховуючи це, зауважив президент, він прийняв рішення "про необхідність продовжити дію надзвичайної ситуації на національному рівні, оголошену 14 вересня 2001 року".

Читайте також: Порошенко про 9/11: Злочин, який змінив сприйняття безпеки у світі

Нагадаємо: у понеділок президент США виступив із промовою під час пам'ятного заходу перед будівлею Пентагону, присвяченому вшануванню пам'яті жертв терактів 11 вересня 2001 року. Він, зокрема, наголосив, що Сполучені Штати переслідуватимуть терористів будь-де на Земній кулі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-