Австралія відсіюватиме терористів ще у транзитних аеропортах

Австралія відсіюватиме терористів ще у транзитних аеропортах

Укрінформ
Австралійська влада збирається боротися з в'їздом до країни потенційно небезпечних осіб ще на етапі транзитних аеропортів. 

Цим займатимуться офіцери імміграційної служби, завдання яких полягатиме в оцінці «небезпечності» пасажирів безпосередньо у низці великих аеропортів світу,  заявив в інтерв'ю Nine Network міністр імміграції та охорони кордонів Австралії Пітер Даттон.

«У важливих пунктах пересадок будуть задіяні офіцери-координатори, чиїм завданням буде захист австралійських кордонів. Вони заборонятимуть виліт до Австралії небажаним особам, зокрема терористам, педофілам, членам організованих злочинних угруповань і наркокур'єрам», - розповів Даттон.

За словами Даттона, офіцери-координатори в аеропортах Дубая, Куала-Лумпура, Джакарти і Сеула при оцінці потенційної небезпеки пасажирів тісно взаємодіятимуть з представниками авіакомпаній.

Читайте також: Австралія допомагає своєму найвідомішому терористу, який зараз у турецькій тюрмі

Це нововведення є черговим елементом запровадження більш жорсткого імміграційного законодавства та правил і норм в'їзду до Австралії, яке останнім часом застосовує австралійська влада на фоні зростання терористичних загроз у світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-