Мінфін США представить нові санкції проти КНДР

Мінфін США представить нові санкції проти КНДР

Укрінформ
Міністр фінансів США Стівен Мнучін заявив, що представить президенту Дональду Трампу новий пакет санкцій проти Південної Кореї, які потенційно можуть припинити всю торгівлю з КНДР після того, як Пхеньян провів своє шосте і найпотужніше ядерне випробовування.

Про це він сказав у інтерв'ю Fox News, повідомляє Reuters.

"Якщо країни хочуть вести справи зі Сполученими Штатами, вони, очевидно, будуть працювати з нашими союзниками та іншими, щоб економічно ізолювати Північну Корею", - наголосив міністр.

Як повідомляв Укрінформ, раніше президент США Дональд Трамп прокоментував останнє ядерне випробовування КНДР, заявивши, що Північна Корея залишається загрозою для Сполучених Штатів і розмови з країною не спрацюють.

Згодом у Білому домі повідомили, що глава США зустрінеться зі своїми радниками з питань національної безпеки пізніше в неділю з метою обговорити ядерні випробування Північної Кореї.

Читайте також: Могеріні сподівається, що Радбез ООН розгляне нове ядерне випробування КНДР

Як відомо, в районі північнокорейського міста Кильчжу провінції Хамген-Пукто стався землетрус — за різними даними, магнітудою від 5,2 до 6,4. Південна Корея пов'язала поштовхи з можливим ядерним випробуванням.

Пізніше влада Північної Кореї офіційно заявила про успішне проведення випробування водневої бомби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-