Проблеми Трампа:

Проблеми Трампа: "поступово скипає" через критику Кона і суперечки з Тіллерсоном - WP

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп дедалі більше розчаровується у роботі з деякими радниками, зокрема з держсекретарем Рексом Тіллерсоном.

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на інтерв'ю з 15 старшими посадовими особами Білого дому, сторонніми радниками та друзями президента.

"Близькі до президента особи заявили, що він повільно скипає від невдоволення через особисту нелояльність, на його думку, директора Національної економічної ради Гері Кона, який критикував відповіді Трампа щодо смертельної акції білих націоналістів у Шарлоттсвіллі 12 серпня. Він також відчуває дедалі більше розчарування через держсекретаря Рекса Тіллерсона, який сперечається із президентом з питань щодо кількості військ в Афганістані, блокади Катару та політики з Кубою", - йдеться у публікації.

Читайте також: Меттіс не згоден з Трампом: у вирішенні проблеми КНДР ще є місце для "розмов"

Як зазначається, деякі друзі Трампа побоюються, що запального президента неминуче чекають гострі розбіжності із начальником штабу Білого дому Джоном Келлі, які загрожують розривом. Зазначається, що його певні дії суперечать схильності Трампа до спонтанності та імпульсивності, спонукаючи деяких прибічників Трампа називати Келлі "святенником", оскільки вони вважають його суворим і моральнісним начальником, пише WP.

Фото: Alex Wong/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-