Двоє німців 11 днів блукали канадськими лісами

Двоє німців 11 днів блукали канадськими лісами

Укрінформ
Двоє німецьких туристів були вимушені 11 днів блукати у дикому лісі у Канаді після того, як їх каное налетіло на пороги.

Як повідомляє канадський суспільний мовник CBC News, двоє чоловіків подолали у хащах більше 100 км.

Інцидент трапився на півночі провінції Манітоба, приблизно в 575 км від столиці, міста Вінніпег. Туристи мали намір протягом трьох тижнів сплавлятися рікою Хайєс, однак під кінець 11-ого дня не впоралися із керуванням та розбили свій плавзасіб. Залишившись без методів комунікації та з обмеженим запасом їжі, вони вирішили рухатися до найближчого населеного пункту, відстань до якого становила 115 км.

Читайте також: Карпатські мандри. Загадка 15 водоспадів Дземброні

Дорога виявилася довшою, ніж їм спочатку уявлялося, але під вечір 11-ого дня чоловіки все ж вийшли до дороги, де їх підібрав один із водіїв. «Я постійно повторював, що ми зможемо зробити це, що це легко, адже ми – мотивовані. Однак, глибоко у собі я іноді думав, що нам не вдасться. Певно, мій товариш мав такі само думки», - розповів один із туристів.

На подив лікарів та правоохоронців, обидва подорожувальники почувалися чудово після виснажливої мандрівки і вже вирушили назад до Німеччини.

Фото: Greenpeace USA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-