У Польщі товарний потяг зіткнувся з пасажирським, десятки постраждалих

У Польщі товарний потяг зіткнувся з пасажирським, десятки постраждалих

Фото
Укрінформ
На станції Сментово Поморського воєводства на півночі Польщі у середу ввечері зіткнулися товарний і пасажирський потяги, в результаті чого з рейок зійшли локомотив та декілька вагонів пасажирського потягу.

В результаті надзвичайної ситуації 17 осіб потрапило до шпиталів регіону, проте обійшлося без летальних наслідків, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми не знаємо чому на станції Сментово товарний потяг, попри сигнал "стій", який забороняє в'їзд з другорядної колії на основну, виїхав на головну колію. Це призвело до зіткнення з потягом "Погорія" сполученням Гдиня-Бельсько Бяла/Закопане, який правильно їхав головною колією. В результаті з рейок зійшов локомотив і 7 з 11-ти вагонів пасажирського потягу", - повідомив з цього приводу речник польської залізниці (PKP PLK) Мірослав Семєнєц.

Читайте також: У Львові автобус із журналістами зіткнувся зі службовим авто облради

За його словами, причини надзвичайної ситуації з'ясовує спеціальна комісія.

Речник поінформував, що потягом подорожувало близько 200 осіб, з яких ніхто серйозно не постраждав. Утім, 17 осіб було перевезено до шпиталів у Гданську, Квідзині і Старгарду Гданського.

У Польщі зіткнулися потяги

Водночас, як повідомляють місцеві ЗМІ, внаслідок зіткнення постраждали 28 людей.

Близько другої ночі пасажирів потягу, які не постраждали, автобусами було перевезено до міста Бидгощ, звідки вони продовжили свою подорож спеціально наданим їх потягом до місць призначення.

Фото: RMF FM/PAP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-