У Росії в бійці загинув чемпіон світу з пауерліфтингу Андрій Драчов

У Росії в бійці загинув чемпіон світу з пауерліфтингу Андрій Драчов

Відео
Укрінформ
У Хабаровську, РФ, під час вуличної бійки біля кафе загинув чемпіон світу і Європи з пауерліфтингу Андрій Драчов.

Про це повідомляє Мeduza.

"Бійка сталася вранці 20 серпня в кафе «Галерея». Чоловік, ім'я якого невідоме, почав провокувати Драчова, але той запропонував з'ясувати стосунки на рингу. Друзі загиблого розповіли, що на Драчова напав не лише той, хто його провокував, але і ще кілька чоловік. При цьому на записі з камери спостереження видна бійка між двома людьми», - йдеться в повідомленні.

За даними інших ЗМІ, Драчова двічі побили натовпом, після чого його добив один з нападників. Охоронці кафе при цьому спокійно спостерігали за бійкою і втрутилися тільки тоді, коли чоловік, який кілька разів ударив Драчова ногою по обличчю, почав добивати спортсмена численними ударами по голові.

Читайте також: Кримінальний авторитет "Зурік" попався зі зброєю, наркотиками й бурштином

В інформації Слідчого комітету Росії йдеться тільки про одного нападника, який утік з місця злочину. Його особу встановлено. Справа порушена за статтею про спричинення тяжкої шкоди здоров'ю, що призвело до смерті потерпілого.

Андрію Драчову було 32 роки. Він виступав в категорії до 120 кілограмів. Після завершення кар'єри в пауерліфтингу Драчов зайнявся бодібілдінгом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-