Поліція Іспанії ліквідувала трьох розшукуваних у зв'язку з терактами

Поліція Іспанії ліквідувала трьох розшукуваних у зв'язку з терактами

Укрінформ
Троє з чотирьох підозрюваних у причетності до скоєння терактів в Іспанії ліквідовані.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на газету El Pais.

За її даними, Саїда Аалью і Мохаммеда Хічамі вдалося ліквідувати у муніципалітеті Камбрільс разом з Муссою Укабіром, який напередодні вчинив наїзд в Барселоні.

Раніше стало відомо, що поліція Іспанії також розшукує 20-річного Юнеса Абуйаакуба, який ймовірно причетний до обох терактів. За даними El Pais, він виходець з Марокко, проживав у муніципалітеті Рипол (провінція Жирона).

Раніше в поліції зазначили, що перевіряють інформацію про те, що виконавець теракту може бути серед терористів, ліквідованих у місті Камбрільсі.

Читайте також: "Барселонського" терориста поліція розстріляла в Камбрільсі — ЗМІ

Ввечері 17 серпня фургон скоїв наїзд на натовп людей на пішохідній вулиці Рамбла в Барселоні. В результаті 13 осіб загинули і понад 100 отримали поранення. Пізніше п'ять чоловік отримали травми і один загинув при спробі наїзду на пішоходів у Камбрільсі, а потім в перестрілці з терористами був поранений поліцейський. Терористи на автофургоні намагалися прорватися до пішохідної вулиці Камбрільса, однак після перестрілки з поліцією автомобіль перекинувся. Потім поліцейським вдалося ліквідувати чотирьох нападників, ще один був поранений і заарештований. Пізніше він помер.

Наразі під вартою знаходяться четверо передбачуваних терористів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-