Радіостанції Гуаму випадково запустили в ефір аварійний сигнал тривоги

Радіостанції Гуаму випадково запустили в ефір аварійний сигнал тривоги

Укрінформ
Дві радіостанції на американському острові Гуам у Тихому океані помилково запустили в ефір аварійний сигнал тривоги, що попереджає про надзвичайну ситуацію.

Про це повідомляє AFP.

«Дві радіостанції випадково випустили попередження про надзвичайну ситуацію», - йдеться в повідомленні.

Кілька слухачів викликали поліцію після того, як станції запустили систему екстреного оповіщення про надзвичайну ситуацію, що попереджає про «громадянську небезпеку» о 12:25 за місцевим часом.

Управління цивільної оборони острова підтвердило, що «несанкціонований тест не був пов'язаний з будь-якою надзвичайною ситуацією, загрозою або попередженням», а також повідомило про те, що співробітники нацбезпеки працюють спільно з радіостанціями для того, щоб ця «помилка більше не повторювалася».

Читайте також: Шпигуни КНДР, які "погоріли" на Південмаші, уже шість років сидять в Україні

Нагадаємо, минулого тижня Вашингтон і Пхеньян кілька разів обмінялися різкими обіцянками: президент США Дональд Трамп пообіцяв зустріти нові загрози Північної Кореї «з люттю, яку світ ще не бачив», а Пхеньян у свою чергу став погрожувати ракетним нападом на острів Гуам, американську територію в Тихому океані.

Сьогодні, 15 серпня, лідер КНДР Кім Чен Ин заявив про рішення відкласти заплановані пуски ракет по Гуаму, чекаючи реакції США, які «повинні першими продемонструвати своє бажання знизити градус напруження».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-