В Індії через зсув загинули 46 людей

В Індії через зсув загинули 46 людей

Укрінформ
В індійському штаті Хімачал-Прадеш два автобуси потрапили під зсув, внаслідок чого загинули 46 осіб, багато постраждалих.

Про це заявила в понеділок індійська поліція, повідомляє Сіньхуа.

"Незадовго до зсуву два автобуси зупинилися біля пункту обслуговування. Зсув скинув один із автобусів у двохсотметрову ущелину, другий опинився під завалами разом з одним мотоциклом. Було зруйновано частину будинків по сусідству і ділянка шосе", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, інцидент стався за 220 км на північ від адміністративного центру штату - міста Шимла.

За словами місцевого поліцейського, до теперішнього часу знайдено 46 тіл, 23 з них вже розпізнано. Велика кількість потерпілих знаходиться в довколишніх лікарнях.

Місцева влада направила на місце події більше ста рятувальників, поліцейських і медиків. Жителі навколишніх сіл теж взяли участь в рятувальній операції. Проте через безперервний схід брудокамінних потоків в неділю вночі рятувальна робота була призупинена.

Читайте також: Слони врятували сотні туристів у Непалі

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді висловив співчуття родичам загиблих, підкресливши, що уряд докладе усіх зусиль для проведення рятувальної операції і ліквідації наслідків зсуву. Головний міністр штату Хімачал-Прадеш Вірбхадра Сінгх заявив, що влада виділить членам сімей загиблих грошові кошти.

Як відомо, сезон мусонів в штаті Хімачал-Прадеш триває з червня по вересень. Останнім часом в окрузі Манди в цьому регіоні через мусонні дощі часто відбуваються паводки і сходять селеві потоки, внаслідок чого багато житлових будинків було зруйновано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-