У Китаї в центрі лікування інтернет-залежності помер підліток

У Китаї в центрі лікування інтернет-залежності помер підліток

Укрінформ
У Китаї юнак помер через кілька днів після перебування в клініці лікування інтернет-залежності. За наявною інформацією, 18-річний хлопець зазнав численних травм.

Про це повідомляє ВВС Україна.

Як зазначається, інцидент стався раніше у серпні у східній провінції Аньхой. Мати хлопця сказала, що у її сина розвинулася серйозна інтернет-залежність, яку батьки не могли побороти. Тому вирішили відправити сина до центру, у якому використовують "психологічне наставництво та фізичні вправи" для лікування дітей від інтернет-залежності, повідомляє газета Anhui Shangbao.

Жінка відвезла сина до центру 3 серпня. А вже за два дні батькам повідомили, що їхній син потрапив до лікарні, де згодом помер. 

Точна причина смерті хлопця невідома. Але батьки заявили, що лікарі, які оглядали тіло їхнього сина, розповіли про 20 зовнішніх травм і ще декілька внутрішніх. Їм дозволили оглянути тіло сина у морзі.

За повідомленнями, 18-річний хлопець зазнав численних травм. 

Наразі директора центру та кількох співробітників затримали. На час розслідування табір закрили.

Останніми роками у Китаї набули розповсюдження так звані "виправні табори", у яких лікують залежність від інтернету та комп'ютерних ігор. Деякі з них відомі своєю військовою дисципліною, їх критикували за надто жорсткі методи, такі як лупцювання пацієнтів та застосування електрошока.

Читайте також: У Китаї автобус врізався у стіну тунелю, 36 загиблих

Торік повідомлялося, що дівчина-підліток убила свою матір за те, що та її відправила до центру лікування з інтернет-залежності, де з неї знущалися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-