Через санкції Adidas закриває 160 магазинів у Росії

Через санкції Adidas закриває 160 магазинів у Росії

Укрінформ
Найбільший іноземний спортивний ритейлер в Росії Adidas планує закрити 160 магазинів до кінця 2017 року. Компанія закриває торгові точки в Росії вже третій рік поспіль.

Про це повідомляє РБК.

Німецький виробник спортивних товарів Adidas закриє близько 160 магазинів в Росії за 2017 рік. Про це розповіли виконавчий директор Adidas Каспер Рорстед і фінансовий директор компанії Харм Ольмайер під час телеконференції з інвесторами за підсумками першого півріччя 2017 року.

«Ми очікуємо, що російський ринок продовжить скорочуватися після чотирьох років санкцій і залежності від ціни на нафту», - заявив пан Рорстед. За його словами, керівництво вживає заходів щодо російського ринку. «Ми вже закрили понад 100 магазинів та закриємо ще 50 до кінця року», - пояснив він. Як зауважив Ольмайер, за рік доведеться закрити до 160 магазинів, так як Росія залишається єдиним регіоном присутності Adidas зі знижувальною виручкою.

Читайте також: Санкції ЄС проти РФ через турбіни Siemens у Криму: Кремль погрожує заходами у відповідь

Adidas - найбільший іноземний спортивний ритейлер в Росії. Проте російський ринок підводить Adidas вже не перший рік, тому компанія змушена закривати магазини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-