У Білорусі затримали священика-сутенера з Росії

У Білорусі затримали священика-сутенера з Росії

Укрінформ
У Білорусі був затриманий священнослужитель з Ленінградської області, підозрюваний у спробі вивезти білоруських жінок у Росію для заняття проституцією.

Згідно з повідомленням слідчого комітету Білорусі, затриманий священик, ім'я якого не називається, допитаний, і слідчі мають намір клопотати про взяття його під варту.

"Встановлено, що житель Ленінградської області, 1978 р., перебуваючи на території м. Вітебська, шляхом умовлянь і обіцянок намагався організувати вивезення до м. Санкт-Петербург для заняття проституцією двох мешканок Вітебська. Довести свій умисел до кінця він не зміг, бо 3 серпня після 17 годин був затриманий співробітниками органів внутрішніх справ", - йдеться в офіційному повідомленні СК.

Читайте також: Директора одного із підприємств "Укроборонпрому" затримали за сутенерство

Уточнюється, що підозрюваний разом із 20-річною та 30-річною жінками був затриманий в районі вітебського автовокзалу, коли збирався сісти в автобус, що прямує до Санкт-Петербургу.

У повідомленні відомства також зазначено: "Зі слів самого затриманого, він є священнослужителем в одному з храмів Ленінградської області".

Читайте також: На Тернопільщині жертвою депутата-сутенера стала неповнолітня

Слідчі проводять первинні слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин події. Підозрюваний допитаний. Правоохоронці клопотатимуть про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-