ООН запустила сайт для біженців у Туреччині

ООН запустила сайт для біженців у Туреччині

Укрінформ
Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) запустило сайт під назвою Help (Допомога), призначений для понад трьох мільйонів біженців у Туреччині.

Про це повідомили в офісі УВКБ ООН у Туреччині, передає агентство Anadolu.

“Як випливає з повідомлення, сайт доступний чотирма мовами - турецькою, англійською, арабською і фарсі", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Польщі виступили проти “зобов’язуючого” механізму Єврокомісії щодо біженців

В УВКБ ООН нагадали, що у Туреччині, окрім трьох мільйонів сирійців, отримали притулок 300 тисяч біженців з інших країн, зареєстрованих в УВКБ ООН.

Відзначається, що з урахуванням того, що більшість цих біженців, у тому числі понад 90 відсотків сирійських біженців, розселена у сільській місцевості 81 провінції Туреччини, новий сайт під назвою Help сприятиме розширенню доступу УВКБ ООН до них.

Читайте також: У Туреччині затримали солдатів, які били мігрантів на сирійському кордоні

Адмініструє новий сайт офіс УВКБ ООН у Туреччині. Нині на ньому публікуються матеріали про діяльність УВКБ ООН у Туреччині та оновлюється інформація про дані щодо біженців.

“Через цей сайт УВКБ ООН поліпшить доступ до біженців і зв'язок з ними. Сайт надасть біженцям актуальну інформацію про становище біженців у Туреччині та дозволить їм своєчасно ділитися з цією інформацією з іншими мігрантами", - сказав представник УВКБ ООН Паоло Артіні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-