Додон передумав їхати в Придністров'я

Додон передумав їхати в Придністров'я

Укрінформ
Президент Молдови Ігор Додон прийняв рішення відмовитися від участі у заходах у місті Бендери (Придністровський регіон), приурочених до 25-річчя миротворчої місії на Дністрі.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«У зв'язку з провокаційними подіями на адресу делегації з РФ, ми разом з Тираспольським лідером Вадимом Красносельським вирішили, що я не братиму участі у подіях у місті Бендери. Ми проведемо окрему зустріч, в рамках якої обговоримо шляхи зближення двох берегів Дністра», - написав Додон.

Президент наголосив, що має намір «діяти твердо в інтересах територіальної реінтеграції Республіки Молдова, попри провокації з боку тих, яким потрібна слабка і фінансово залежна Молдова».

Читайте також: Румунія закрила небо для літака з Рогозіним

 Як повідомляв Укрінформ, президент Ігор Додон планував взяти участь у заходах на території Придністровського регіону, приурочених до 25-річчя миротворчої місії на Дністрі. У заходах очікувалося і участь російського віце-прем'єра Дмитра Рогозіна. Однак Рогозін не прилетів у Молдову, оскільки літаку, на борту якого він перебував, не дозволили політ над територією Румунії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-