Румунія закрила небо для літака з Рогозіним

Румунія закрила небо для літака з Рогозіним

Укрінформ
Авіаційні служби Румунії заборонили політ над своєю територією літаку, на борту якого перебував віце-прем'єр Росії Дмитро Рогозін, який прямував до Кишинева.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Згідно з даними Кишинівського міжнародного аеропорту, після відмови румунських авіаційних служб в польоті над територією Румунії літак було перенаправлено на Мінськ.

Інформацію про це підтвердили в Прикордонній поліції Молдови та у посольстві Росії в Кишиневі.

Тим часом, у Кишинівському аеропорту триває акція протесту ветеранів збройного конфлікту на Дністрі, які виступають проти приїзду Рогозіна до Молдови.

Читайте також: Групу російських артистів і депутата Держдуми не пустили в Молдову

Як повідомляв Укрінформ, Рогозін летів до Молдови для участі в заходах, приурочених до 25-річчя миротворчої місії на Дністрі. Заходи відбудуться на території Придністровського регіону в суботу, 29 липня. До цього він має зустрітися з президентом Молдови Ігорем Додоном. Брифінг за участі президента Ігоря Додона і віце-прем'єра Рогозіна був анонсований у Кишиневі на п'ятницю, 28 липня о 17.00.

Напередодні для участі в заходах у кишинівському аеропорту прибула група російських артистів і депутат Держдуми Павло Шперов, однак їм було заборонено в'їзд до країни.

Очікувалося, що в заходах до 25-річчя миротворчої місії в Придністров'ї візьмуть участь Дмитро Рогозін, президент Молдови Ігор Додон і лідер невизнаного Придністров'я Вадим Красносельський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-