У Кобзона забрали звання

У Кобзона забрали звання "почесного громадянина" Слов'янська

Укрінформ
Співака і депутата Держдуми РФ Йосипа Кобзона позбавили звання "Почесного громадянина" міста Слов'янська Донецької області. 

Це рішення ухвалили в середу під час пленарного засідання XXIX сесії Слов'янської міської ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.  

"За"  проголосували 23 депутати, двоє не взяли участі в голосуванні. У пояснювальній записці йдеться, що ініціатива про позбавлення Кобзона звання надійшла від місцевих громадських організацій. 

Співак отримав звання почесного громадянина Слов'янська в 1999 році. Влітку 2014 року, після того як Слов'янськ покинули бойовики так званої "ДНР", питання про позбавлення звання виносилося на сесію, але тоді не було прийняте. 

Читайте також: «Чорний список» України: 1228 відтінків цього самого…

Громадянин Російської Федерації співак Йосип Кобзон 11 березня 2014 року підписав звернення діячів культури РФ до Путіна, де підтримав політику захоплення Криму і дії на Донбасі. Кобзон також  регулярно відвідує окупований Донецьк і Луганськ, де виступає з концертами на підтримку так званих народних республік. Входить до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-