Зятя Трампа допитували три години на закритих слуханнях щодо Росії – ЗМІ

Зятя Трампа допитували три години на закритих слуханнях щодо Росії – ЗМІ

Укрінформ
Зять президента США Дональда Трампа й старший радник Білого дому Джаред Кушнер протягом трьох годин відповідав на запитання конгресменів під час закритого засідання Комітету з питань розвідки Палати представників США, який проводить розслідування щодо Росії. 

Про це повідомило у вівторок американське центральне видання The Hill

"Зять президента Трампа, який також є старшим радником, вийшов із закритого приміщення Капітолію лише о 13:30, відмовляючись відповідати на запитання журналістів про підсумки засідання", - наголошує видання.

Водночас у самому Комітеті коротко прокоментували хід слухань.

"Мені він здався відвертим, налаштованим на взаємодію, з бажанням відповідати на кожне запитання від нас та на будь-які уточнення", - зазначив член комітету конгресмен-республіканець Майк Конавей.

Читайте також: Зять Трампа підтвердив чотири зустрічі з росіянами

Заступник голови комітету демократ Адам Шифф також висловив своє задоволення від розмови з Кушнером. "Це засідання було дуже продуктивним і надало можливість поставити низку питань, які стосувалися комітету. Ми цінуємо його добровільну готовність прийти та надати свідчення сьогодні", - зауважив він.

Кушнер потрапив під увагу розслідування по Росії у зв'язку з його зустрічами з російськими представниками, у тому числі послом РФ у США Сергієм Кисляком, а також віднедавна відомої зустрічі представників кампанії Трампа з російським юристом, яка пропонувала компромат на Гілларі Клінтон

Напередодні Кушнер зустрічався за зачиненими дверима зі співробітниками Комітету розвідки Сенату США. Нинішнє засідання було запланованим засіданням розвідувального комітету Палати представників США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-