У Польщі не здивовані

У Польщі не здивовані "санкційним" заявам із Москви

Укрінформ
Російські ініціативи щодо накладення санкцій на Варшаву у зв'язку із забороною пропагування у Польщі символів комуністичної епохи не викликають здивування і вписуються у нинішню політику РФ.

Таку думку висловив журналістам у Варшаві лідер фракції правлячої партії "Право і Справедливість" (PiS) у Сеймі РП Ришард Терлецький, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Це не викликає особливого здивування, оскільки не йдеться про зміну російської позиції в цьому питанні",- заявив Терлецький.

Водночас він запевнив, що Польща дотримується міжнародних зобов'язань  щодо піклування про могили та пам'ятники радянських солдат на кладовищах.

Читайте також: Рада Федерації просить Путіна ввести санкції проти Польщі

Як повідомлялося, згідно з ухваленим нещодавно законом, в Польщі можуть зноситися лише радянські пам'ятники наочної агітації, тобто ті, які перебувають у публічних місцях.

Тим часом, Рада РФ звернулася до президента Володимира Путіна з проханням доручити профільним відомствам країни розробити заходи санкцій "у відповідь на рішення Польщі про знесення пам'ятників радянським воїнам".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-