Глава Пентагону розкритикував витрати на

Глава Пентагону розкритикував витрати на "лісовий" камуфляж

Укрінформ
Міністр оборони США Джеймс Меттіс розкритикував посадових осіб Пентагону за витрату 28 мільйонів доларів на форму з "лісовим" камуфляжем для афганських солдатів.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на документ, який був розісланий старшим посадовим особам Пентагону.

"Необачні чи недбалі рішення щодо витрачання грошей платників податків у неефективний та марнотратний спосіб, не повинні повторюватися", - зазначив Меттіс у документі.

Так, за даними звіту комісії Special Inspector General for Afghanistan Reconstruction (SIGAR), на закупівлю форми з "лісовим" камуфляжем з 2008 по 2017 роки США витратили до $28 млн.

"Замість того, щоб звести до мінімуму цей звіт або виправдовувати марнотратні рішення, я очікую, що всі відомства Міністерства оборони використовуватимуть цю помилку як каталізатор для висвітлення випадків марнотратної практики та здійснення активних кроків, щоб покласти край витратам", - написав Меттіс.

Читайте також: Міністри оборони США і Британії бачать Росію серед найбільших загроз для безпеки

Зазначається, що Комітет збройних сил Палати представників Сполучених Штатів проведе слухання, призначене на вівторок, під час якого буде розглянуто обладнання Пентагону та постачання форми в Афганістан та Ірак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-