Маккейн заявив про повернення в Сенат вже у вівторок

Маккейн заявив про повернення в Сенат вже у вівторок

Укрінформ
Впливовий сенатор-республіканець, голова Комітету з питань збройних сил верхньої палати Конгресу США Джон Маккейн заявив про намір повернутися до законодавчої роботи, зокрема, над трьома ключовими законопроектами вже у вівторок.

Про це йдеться в офіційному повідомленні офісу законодавця, поширеному в понеділок, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Сенатор Маккейн очікує повернення до Сенату США завтра, щоб продовжити працювати над важливим законодавством, включаючи реформу охорони здоров'я, Закону про національну оборону, а також нові санкції проти Росії, Ірану та Північної Кореї", - зазначається в документі.

Читайте також: Маккейн розкритикував рішення Трампа

Маккейн перебуває на лікуванні злоякісної пухлини головного мозку, яку діагностували у законодавця минулого тижня, після видалення тромбу навколо його лівого ока. У офіційній заяві його офісу, зокрема, йшлося, що сам Маккейн та його родина розглядають варіанти лікування.

Керівництво США, світові лідери висловили солідарність з сенатором та побажали йому здоров'я. Водночас, він заявив, що активно боротиметься з хворобою та висловив намір повернутися до роботи найближчим часом.

Читайте також: У Маккейна діагностували пухлину головного мозку

Присутність сенатора від Аризони в Капітолії може стати вирішальною під час голосувань. Хоча республіканці й мають більшість в Сенаті, не всі з них підтримують рішення керівництва партії по деяким ключовим законопроектам, що розглядаються Конгресом США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-