США скасували заборону на провезення ноутбуків в салонах літаків

США скасували заборону на провезення ноутбуків в салонах літаків

Укрінформ
Заборона для провезення ноутбуків в салонах літаків, що прямують з Близького Сходу до США, скасована через виконання вимог великими аеропортами в регіоні щодо введення додаткових заходів для підвищення безпеки польотів.

Про це повідомило в четвер із посиланням на офіційні джерела в адміністрації американське впливове видання The Washington Post.

"Як заявив у четвер представник Міністерства внутрішньої безпеки, всі авіалінії та аеропорти, що здійснюють авіасполучення зі США, виконали перший етап вимог міністерства, який передбачав нові заходи безпеки", - зазначається в публікації.

За словами самого міністра Джона Келлі, ця заборона була своєрідною паузою для того, щоб аеропорти змогли підвищити рівень власної безпеки.

Читайте також: Держдеп США закриває відділ з кібербезпеки - Bloomberg

Нагадаємо, в березні США заборонили провезення електронних пристроїв, більших за смартфон, у кабінах літаків на авіарейсах з десяти аеропортів Близького Сходу. Це рішення було мотивоване даними розвідки про те, що терористи маскують вибухівку в таких пристроях, що загрожувало терактами на міжнародних авіалініях. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-