Трамп розповів про розмову з Путіним під час вечері на G20

Трамп розповів про розмову з Путіним під час вечері на G20

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що друга його розмови із президентом Росії Володимиром Путіним на полях саміту “Великої двадцятки”, в основному, була обміном "люб'язностями".

За словами Трампа, його дружина Меланія на вечері під час саміту сиділа поруч із Путіним на іншому кінці столу, розповів він в інтерв'ю The New York Times

"Вечеря підходила до десерту і я підійшов, щоб просто привітатися з Меланією, і поки я був там, я привітався із Путіним. Насправді, це був більшою мірою обмін люб'язностями, ніж що-небудь інше. Це не була довга розмова, вона тривала може 15 хвилин. Просто поговорили. Насправді, це було дуже цікаво, ми говорили про усиновлення", - розповів президент США.

Трамп також додав, що мова йшла про усиновлення російських дітей.

Як відомо, 21 грудня 2012 року Держдума Росії прийняла Федеральний закон, який, зокрема, забороняє всиновлення російських дітей громадянами Сполучених Штатів. Закон набув чинності 1 січня 2013 року.

Читайте також: Трамп прокоментував свою "таємну" зустріч з Путіним

Раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що Трамп і Путін, крім зустрічі на саміті G20 у Гамбурзі, яку оголосили першою, ознайомчою зустріччю, мали ще одну можливість для обговорень, про що раніше не повідомляла жодна сторона.

Фото: kremlin.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-