В Аргентину прийшли аномальні морози, є загиблі

В Аргентину прийшли аномальні морози, є загиблі

Укрінформ
Щонайменше чотири людини загинули через холодний фронт, що накрив практично усю територію Аргентини. 

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на газету La Nacion.

"...Дві людини померли, заснувши на вулиці, в провінції Неукен на півдні країни, де температура повітря становить приблизно - 20. Ще одна жінка померла в провінції Місьонес на північному сході республіки, де стовпчик термометра опустився до - 5. Жертвою холодів також став житель міста Рафаела в провінції Санта-Фе, що входить в центральний регіон Аргентини. Він був знайдений у своєму домі, де температура повітря не перевищувала 1 градус", - йдеться в повідомленні.

Ще дві людини загинули від отруєння чадним газом, намагаючись зігрітися, в містах Кордова (провінція Кордова, центр) і Ла-Плата (провінція Буенос-Айрес). За даними газети, одна людина також стала жертвою холодів в місті Мар-дель-Плата (провінція Буенос-Айрес), розташованому на узбережжі Атлантичного океану. Проте, як повідомила місцева поліція, розтин показав, що у нього не було виявлено ознак переохолодження.

Липень є найхолоднішим місяцем в Аргентині, проте цього року у багатьох регіонах було зареєстровано аномальні морози. У головному гірськолижному курорті країни - місті Сан-Карлос-де-Барілоче, в неділю було зафіксована найнижча температура за всю історію спостережень - 25,4 градуса нижче нуля. В аргентинській столиці, де середня температура повітря в липні становить 11 градусів, стовпчики термометра опустилися до 0,5 градуса.

Читайте також: У Пакистані обвалився будинок, двоє загиблих

На ряд регіонів на заході країни обрушилися сильні снігопади, які порушили роботу аеропортів, пише ТАСС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-