Під Штутгартом мігранти знов “хапали” жінок і влаштували п’яну бійку

Під Штутгартом мігранти знов “хапали” жінок і влаштували п’яну бійку

Укрінформ
Черговий випадок сексуальних домагань з боку мігрантів до жінок стався у Німеччині під час народного свята у невеликому містечку біля Штутгарта.

Про це повідомляють у понеділок німецькі ЗМІ, зокрема, Focus.

«Заворушення, випади проти поліцейських і сексуальне насильство затьмарили народне свято в маленькому Шорндорфі поблизу Штутгарта», - йдеться в повідомленні.

У ході гулянь наприкінці тижня в парку зібралися близько тисячі молодих людей, дійшло до бійок з тілесними ушкодженнями. Свідки стверджують, що бачили у деяких п'яних задирак ножі. Серед затриманих поліцією четверо - мігранти.

Крім того, 20-річний громадянин Іраку приставав до жінки, троє афганців, постояльців притулку для біженців, віком від 18 до 20 років «хапали» 17-річну дівчину. У поліцію продовжують надходити скарги від постраждалих.

Читайте також: Франція створить 12,5 тисяч додаткових місць для мігрантів

Поліція говорить, що не миритиметься з такими проявами насильства й агресивної поведінки.

Як раніше повідомляв Укрінформ, у новорічну ніч півтора року тому на площі перед Кельнським собором більш як тисячі молодих чоловіків, в основному вихідців з країн північної Африки, влаштували розгул, пристаючи, грабуючи і навіть гвалтуючи жінок; постраждали тоді майже 1200 осіб, з них 359 на сексуальному грунті, мінімум троє жінок були згвалтовані. Повідомлення про такі інциденти, щоправда, меншого масштабу, надходили й з інших міст.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-