Манафорта викликають на слухання до Сенату

Манафорта викликають на слухання до Сенату

Укрінформ
Голова Юридичного комітету Сенату США Чак Греслі заявив, що планує викликати на слухання колишнього керівника президентської кампанії Трампа Пола Манафорта для свідчень щодо його роботи в Україні та зустрічі з російським адвокатом.

Про це повідомило в середу американське центральне видання The Hill.

"Сенатор Чак Греслі заявив журналістам, що відправить повістку Манафорту, якщо це буде необхідно, щоб розпитати його про виконання ним Закону про реєстрацію іноземного агента (FARA)", - йдеться в публікації.

Читайте також: Росія втручалась у вибори-2012, в яких переміг Обама - ЦРУ

Минулого місяця стало відомо, що Манафорт оформив реєстрацію як іноземний агент, скориставшись законодавством FARA. Він зазначив, що його фірма працювала на українську політичну партію в період з 2012 по 2014 роки.

За словами сенатора Греслі, він хоче викликати Манафорта на слухання, щоб розпитати не тільки про його реєстрацію іноземним агентом, але й про іншу діяльність. У цьому зв'язку він зазначив, що членів Комітету також цікавлять подробиці його участі в зустрічі Дональда Трампа-молодшого з російським юристом у розпал минулорічної президентської кампанії в США.

Читайте також: Трамп-молодший заявив, що його батько не знав про зустріч з Весельницькою

Як повідомляв Укрінформ, останніми днями в Сполучених Штатах виник новий скандал з подробицями втручання Росії у президентські вибори в США. Зокрема, у ЗМІ потрапила інформація про раніше невідому зустріч старшого сина нинішнього президента з юристом, яка представляла інтереси Кремля.

Читайте також: Син Трампа зізнався, що шукав у російського адвоката компромат на Клінтон

На зустрічі, де, за повідомленнями, обговорювалась пропозиція росіян надати кампанії Трампа компромат на кандидата від демократів Гілларі Клінтон, були також присутні Пол Манафорт і чоловік Іванки Трамп – Джаред Кушнер, який зараз обіймає посаду старшого радника в Білому домі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-