Московський суд просять відправити Навального у колонію

Московський суд просять відправити Навального у колонію

Укрінформ
Федеральна служба виконання покарань (ФСВП) попросила замінити умовний термін політику Олексію Навальному на реальний.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-секретаря Симоновського суду Москви Віктора Васильєва.

"До Симоновського суду надішла заява про скасування умовного засудження Навальному з направленням до виправної колонії. Вона зареєстрована, але процесуальне рішення по ній — про прийняття або відмову в прийнятті до розгляду — поки що не прийнято", — пояснив він.

Пізніше стало відомо, що ФСВП просить посилити покарання у рамках справи про розкрадання більш як 26 мільйонів рублів у компанії "Ів Роше".

Читайте також: Навальний погодився на “дебати” з терористом Гіркіним

У грудні 2014 року Олексій Навальний отримав у цій справі три з половиною роки позбавлення волі умовно. Його брат Олег Навальний отримав тоді реальний термін і зараз відбуває покарання в колонії, повідомляє агентство.

Крім того, в лютому 2017-го Кіровський обласний суд підтвердив п'ятирічний умовний термін Навальному у справі про розтрату більш як 16 мільйонів рублів компанії "Кіровліс". Перегляд справи був пов'язаний із рішенням Страсбурзького суду, який побачив порушення прав підсудних.

Як зазначається, умовний термін може бути замінений на реальний, якщо засуджений порушує адміністративне законодавство. З початку року Олексія Навального неодноразово затримували за порушення правил організації мітингів. У червні суд призначив йому 25 діб арешту, які він відбував в спецприймальнику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-