Навальний погодився на “дебати” з терористом Гіркіним

Навальний погодився на “дебати” з терористом Гіркіним

Укрінформ
Російський опозиціонер Олексій Навальний погодився провести дебати з одним з колишніх ватажків терористів «ДНР», лідером руху "Новоросія" Ігорем Стрєлковим (Гіркіним).

Про це повідомляється на сайті Навального.

"Ну що ж, я гарячий прихильник відкритої політичної дискусії і відкритих дебатів. Мені є, що сказати на ці теми. Така розмова з Ігорем Івановичем Стрєлковим, який, звичайно, є виразником думки певної групи громадян РФ, мені цікава і я готовий в ній брати участь", - відзначив Навальний.

Таким чином Навальний відповів на запрошення, яке Стрєлков зробив в ефірі «Рой ТВ» 5 липня.

"Постараюся під час цих дебатів довести, що я найкращий кандидат для всіх виборців, які називають себе патріотами", - додав Навальний.

Він також відзначив, що дата, час і формат дебатів будуть визначені в переговорах з Стрєлковим.

Читайте також: Гіркін просить підтримки російської артилерії. Відео

Як відомо, колишнього ватажка терористів «ДНР», громадянина РФ Ігоря Стрєлкова-Гіркіна оголошено в розшук. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.258-3 (створення терористської групи або терористичної організації), ч.1 ст.294 (Масові безпорядки), ч.3 ст.258 (Теракт), ст.341 (Захоплення державних або громадських будівель або споруд), ст.348 (Посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і держкордону або військовослужбовця), ст.349 (Захоплення представника влади або працівника правоохоронного органу як заручника) Кримінального кодексу України.

До серпня 2014 року Стрєлков очолював так зване Міноборони терористичної організації «Донецька народна республіка».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-