У Гамбурзі поліція затримала більше 140 людей під час заворушень

У Гамбурзі поліція затримала більше 140 людей під час заворушень

Укрінформ
Правоохоронні органи Гамбурга повідомили, що з початку масових заворушень, якими супроводжувалося проведення в місті саміту "великої двадцятки", були затримані 144 людини.

Про це пише Бі-Бі-Сі.

Раніше були відомості про 100 затриманих, з яких 43 були поміщені під арешт.

Повідомляється також, що зіткнення в місті продовжилися і в ніч з суботи на неділю. Близько 3:30 ранку і поліція написала у своєму офіційному "Твіттері", що ситуація на вулицях заспокоїлася.

Поліція раніше просила очевидців завантажувати на спеціальний портал фото і відео з акції, щоб правоохоронці змогли впізнати порушників.

У прес-релізі правоохоронців йдеться, що протестувальники були озброєні, зокрема, "коктейлями Молотова", кидалися вийнятими з бруківки камінням і поранили деяких співробітників правоохоронних органів з рогаток.

Читайте також: В Гамбурзі триває протистояння поліції і радикалів

У Гамбурзі 7 і 8 липня проходив саміт "великої двадцятки": в місто з'їхалися глави держав, були істотно посилені заходи безпеки.

Гамбург відомий своєю традицією масових протестів. У місті традиційно існують "ліві" райони, де живе безліч активістів. Протести проти саміту почалися ще 6 липня - тоді, за даними поліції, в них брали участь близько 12 тисяч демонстрантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-