У США злочинець втік з в'язниці за допомогою дрона

У США злочинець втік з в'язниці за допомогою дрона

Укрінформ
В американському штаті Південна Кароліна ув'язнений втік з в'язниці суворого режиму за допомогою ножиць-кусачок, які йому скинув безпілотний літальний аппарат.

Про це повідомляє FoxNews.

Засуджений Джиммі Косі відбував у в'язниці Ріджвілл довічний термін за те, що взяв у заручники юриста з сім'єю в їхньому будинку і вимагав викуп.

48-річному злочинцю вдалось покинути в'язницю близько 20:00 4 липня, але про це стало відомо тільки наступного дня. Щоб його не так швидко помітили, Косі виготовив опудало свого росту та поклав ляльку в ліжко.

Читайте також: Штати представили надзвуковий безпілотник «Валькірія»

Хто саме доставив злочинцю кусачки – точно невідомо. За однією з версій, це можуть бути спільники злочинця. Також слідчі розглядають варіант, при якому ув'язнений сам викликав дрон за допомогою мобільного телефону.

Через три дні поліції вдалось заарештувати Косі в штаті Техас, що за 2 тисячі кілометрів від в'язниці. При чоловікові було чотири телефони, майже 48 тисяч доларів готівкою, пістолет і дробовик.

Косі не в перший раз втік з в'язниці. У 2005 році, коли злочинця лише засудили, він разом з іншими ув'язненими сховався в сміттєвозі. Однак в цьому випадку його теж знайшли та затримали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-