Трампу не встигли забронювати готель у Гамбурзі - ЗМІ

Трампу не встигли забронювати готель у Гамбурзі - ЗМІ

Укрінформ
Американська делегація, очевидно, запізнилася з бронюванням готелю на саміті G20, який проходить у німецькому Гамбурзі 7-8 липня.

Про це пише британська Independent.

Як наголошується в публікації, команда президента США, мабуть, сильно затягнула з бронюванням готелю, і в результаті всі відповідні були розібрані іншими делегаціями. Подружній парі Трампів довелося зупинитися на одну ніч в гостьовому будинку німецького уряду.

Із посиланням на інші ЗМІ видання пише, що Four Seasons, в якому американський лідер, який сам володіє 15 люкс-отелями по всьому світу, вважав за краще б зупинитися, зайняла делегація Саудівської Аравії. У Hotel Reichshof зупинилися в'єтнамці; у Sofitel – турецький президент Реджеп Ердоган; Park Hyatt розмістив у себе російську делегацію на чолі з Володимиром Путіним, а також делегації Південної Кореї і Австралії; у Le Meridien також три делегації: Великої Британії, Бразіїлії і Аргентини; Mоvenpick прийняв французів і норвежців; у Grand Elysеe поселилися китайці і італійці, а в Atlantic Kempinski – делегації Індії і Канади, а також сама хазяйка саміту канцлер Ангела Меркель.

Читайте також: Саміт у Гамбурзі: Меланія Трамп не ризикнула залишати гостьовий будинок

У якийсь момент навіть розглядався варіант того, що Трампи зупиняться в Берліні і літатимуть до Гамбурга гелікоптеором.

Втім, можливість політати в Німеччині гелікоптером у Трампів була: вони залишили на гвинтокрилій машині ВПС США аеропорт Гамбурга в четвер. Назва резиденції цілком приємна - Beautiful View 26. Ось, правда, розташована вона в сусідстві з Ісламським центром Гамбурга і Генконсульством Росії.

У Гамбурзі на ці дні було заброньовано більше ніж 9 тисяч номерів.

Про те, що саміт пройде в цьому місті, було оголошено в лютому 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-