Фріланд приїде до Лондона на конференцію

Фріланд приїде до Лондона на конференцію "Можливості України"

Укрінформ
Канада й надалі підтримуватиме Україну на її шляху реформування та розбудову кращого майбутнього.

Про це заявила міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми були однозначними у нашій підтримці України і рішучому засудженні вторгнення та незаконної анексії Криму. Канада налаштована підтримувати народ України у його намаганні впроваджувати глибокі реформи у сфері демократії та економіки заради досягнення безпечнішого, стабільнішого та процвітаючого майбутнього», - сказала Фріланд.

Читайте також: Канада має робити більше для припинення російської агресії – депутат

У зовнішньополітичному відомстві Канади додали, що міністр візьме участь у конференції «Можливості України», яка пройде цього четверга у Лондоні. «Організована урядами України та Великої Британії конференція збере глав Міністерств закордонних справ держав G7, ЄС та НАТО, а також представників міжнародних фінансових організацій і громадянського суспільства. Учасники конференції оцінять прогрес України на шляху реформування протягом останніх трьох років та визначать пріоритети на майбутнє», - пояснили у МЗС.

Після конференції Христя Фріланд приєднається до прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо на саміті G20 у Гамбурзі, де просуватиме «інклюзивне економічне зростання, прогресивну міжнародну торгівлю, гендерну рівність та активну протидію змінам клімату».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-