Штаб Навального у Краснодарі розгромили

Штаб Навального у Краснодарі розгромили "загони Путіна"

Укрінформ
Приміщення передвиборного штабу опозиціонера Олексія Навального в Краснодарі у вівторок зазнало нападу "загонів Путіна".

Про це повідомляється в офіційному Twitter команди Навального.

"Загони Путіна" щойно розгромили @teamnavalny_krd. Зірвали плакати, поламали рамки, перевернули стільці та столи. Штаб підраховує збитки", - йдеться у повідомленні.

Раніше 14 квітня в штабі Олексія Навального в Краснодарі намагалися вчинити безпорядки пенсіонери із "загонів Путіна". А 20 квітня в приміщення штабу увірвалися люди в козацькій формі, які пошкодили техніку і побили співробітників штабу. Відкриття передвиборного штабу Олексія Навального в Краснодарі відбулося 8 квітня.

Зі штабами опозиціонера періодично виникають різні проблеми по всій Росії. Наприклад, в травні у Владимирі, Волгограді, Вологді, Владивостоці прибічникам Навального було відмовлено в оренді приміщень. 25 червня невідомі намагалися підпалити барнаульський штаб Навального.

Читайте також: Опозиціонер Мальцев виїхав з Росії

Проблеми виникають і у співробітників штабів. Так, 26 червня повідомлялося про збройний напад на керівника барнаульського штабу опозиціонера Олексія Навального - Артема Косарецького. За словами потерпілого, один з двох нападників різонув його ножем по ліктьовому згину руки, коли він йшов до адміністрації міста, щоб подати повідомлення про проведення масових акцій. У Владимирі координатора штабу Олексія Єфремова звільнили з основного місця роботи і не пустили в офіс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-