Заступник Тіллерсона зустрівся з російським послом у США

Заступник Тіллерсона зустрівся з російським послом у США

Укрінформ
Американська й російська сторони обговорили можливість відновлення переговорів на рівні заступників глав закордонних відомств у розвиток діалогу між США і Росією в нинішніх умовах.

Про це йшлося під час зустрічі в понеділок заступника державного секретаря США Томаса Шеннона і посла Росії в Вашингтоні Сергія Кисляка, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Томас Шеннон сьогодні зустрівся з Послом Росії Сергієм Кисляком у продовження останніх розмов між Держсекретарем Рексом Тіллерсоном та міністром закордонних справ Росії Лавровим, а також напередодні зустрічі президентів Трампа й Путіна",- зазначили в Держдепі.

Читайте також: Кремль відкликає Кисляка з посади посла Росії в Вашингтоні - ЗМІ

При цьому уточнюється, що сторони обговорили плани щодо зустрічі між Томасом Шенноном та заступником міністра закордонних справ Росії Сергієм Рябковим, яка була скасована російською стороною минулого місяця. У такий спосіб РФ відреагувала на розширення пакету санкцій США.

Читайте також: Посол РФ у США "відгуляє дємбєль", не чекаючи підтвердження відставки

Сторони також приділили увагу зусиллям, "спрямованими на вирішення питань, що становлять взаємний інтерес у двосторонніх відносинах", повідомили в Державному департаменті США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-